Welkom op de officiële website van
 

 

Van Toen naar Nu.

De Tielse zangeres Shiela is inmiddels geen onbekende meer, zo stond ze op tal van podia’s zoals o.a. Wiekenpop in Buren, de Rijnweek in Rhenen, Smartlappenfestival in Tiel en nog vele andere. Niet alleen Nederland heeft reeds kennis gemaakt met dit gezellige, podiumbeest maar ook België en Spanje. Naast haar optredens was ze  te gast bij radio en tv-programma’s zoals o.a. “Hallo Holland” (RTL4), “Hart in Actie” (RTL4) en “Het Mistery van Maas en Waal” (TV Gelderland). In 2014 maakt ze na een korte muzikale stilte haar comeback en komt met twee singles uit. Haar single “Voor altijd in mijn hart” is een nummer die zij samen met een vriendin schrijft op de melodielijn van "Always on my mind”. En is speciaal als ode geschreven voor haar overleden schoonmoeder. Hierna volgt “Kom in mijn armen” een nummer die alle ingrediënten bezit van een echt feestnummer, waar ze in 2015 een remix versie van uitbrengt samen met een DJ. In datzelfde jaar viert ze ook haar 10-jarig jubileum samen met tal van collega’s, vrienden, familie en kennissen met tal van gastoptredens van o.a. Henk Bernard, Jaman, Jeffrey Peters en vele andere. Daarnaast ontvangt ze die avond haar jubileum album van niemand minder dan haar lieve collega Colinda, waar zij tevens een duet mee zingt die avond…kortom een geslaagd feest!

Lang nagenieten zit er niet bij want de volgende single “Ik wil gaan leven" staat al klaar om gereleased te worden. Een vrolijk levenslied met pit zoals Shiela het zelf omschrijft. Hierna maakt ze een muzikaal uitstapje met collega zanger Arjo, de twee besluiten een single op te nemen voor Stichting Kinderen v.d. Voedselbank.  En toveren het nummer "Somewhere Between" om tot "Kerstfeest met jou". De samenwerking bevalt zo goed dat ze besluiten om nog een single samen op te nemen, namelijk een cover van de zusjes Maywood "Kom in mijn armen". Beide zijn leerlingen van Alice Maywood en samen geven ze het nummer een verfrissend nieuw jasje. Het nummer doet het erg goed bij de radiostations en het publiek.

Het tweetal vindt het wel gezellig zo saampjes en duiken samen wederom de studio in. Van een rustige ballade komen ze nu met een vrolijk nummer met een hoog feestgehalte “Lekker Feesten”. Shiela laat hiermee zien haar muzikale draai weer gevonden te hebben en laat weten dat ze weer helemaal terug is. Sterker nog medio april 2018 brengt ze niet alleen weer een nieuwe single met Arjo uit, maar komen ze met een compleet nieuwe sound! Namelijk een Nederlandstalig rocknummer "Wat een gedoe met de liefde", een heerlijk aanstekelijk nummer die het niet alleen goed bij het publiek doet maar ze ook een plek in de A-rotatie bezorgt. Kortom Shiela is niet alleen erg trots maar geniet nog iedere dag en is nog lang niet van plan om te stoppen met zingen.